Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 23.04.2021 ora 07.00 – 24.04.2021 ora 07.00

Debitele vor fi în general în scădere, exceptând râurile din bazinele hidrografice Vișeu, Iza, Someșul Mare, Someș, cursul mijlociu al Mureșului şi cursurile surperioare și mijlocii ale Buzăului, Putnei și Bistriței unde vor fi în creștere ca urmare a precipitațiilor prognozate (slabe cantitativ), cedării apei din stratul de zăpadă din zona montană și propagării. 
Pe râurile din bazinele hidrografice Vedea, Argeș, Ialomița, Rm. Sărat, Trotuș, Bârlad, Moldova, Suceava, Prut, bazinele inferioare ale Buzăului, Bistriței și râurile din Dobrogea, debitele vor fi relativ staționare.
Sunt posibile creșteri de niveluri și debite, pe unele râuri din bazinele hidrografice Vedea, Argeș, Ialomița, Dobrogea, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării și pe unele râuri mici șin bazinele superioare ale Someșului Mic, Mureșului și afluenților de dreapta ai Siretului, ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă din zona de munte.
Se vor situa peste COTELE DE ATENȚIE râul Crasna la stațiile hidrometrice Domănești (400+45)-jud. SM și Berveni (490+30)-jud. SM (sectoare îndiguite).